Sunday, 29 May 2011

Sergeant Keroro Tanya Apa Hobi Anda !



Assalamualaikum!(:

hee~ apa kena pulak aku dok letak header gambar sergeant keroro nie pulak kan?
sejak bila aku minat sargeant keroro nie? heheee

actually sergeant keroro yang aku maksudkan nie bukan cartoon cerita jepun tuh
sergeant keroro nie ada blog
kenal dia tak?
huk, aku tak tahu nama betol dia
aku nie kan bloggers baru, baru nak berjinak-jinak la cite dia kann ghee
aku mana nak tahu orang nie famous ke, letop-letop ke, terbako ke huk~
aku tengok followers dia kemain ramai, kira famous la tuh kan? :D

heee~
dia ada buat satu segmen yang bertajuk Sergeant Keroro Tanya Apa Hobi Anda !
yea dan topik itu lah yang akan aku kongsi kan dengan anda-anda semua pada entry kali ini (:
agak-agak apa hobi yang aku kerap dok buat sejak dua tiga dekad nie la kan?
hermm, cabut bulu kambing? ohh tidaak~
cabut bulu orang? OHH LAGI LAH TIDAK! haha

jeng3

music addicted!


yea aku memang OBSES dengar lagu dan itu lah hobi favourite den
suka bebenor!
masuk kereta jea tune radio aku, bukak tv pun channel lagu, time basuh pinggan pun dengar lagu, makan pun dengar lagu

aaaannnnnddd time tido pun
aku memang time tido bukak radio
yea aku tahu itu satu pembaziran sebenarnya
huk tapi nak wat cam manooo, dah memang dari dulu lagi habitat aku , eh silap, habit, aku cenggitu =='
huuu lagu apa aku layaan?
semua lagu aku layaaaaann
jiwang karat, rock gergaji, pop-pop chicken pop, omputih, almost semua genre music

banyak lagi hobi lain tapi hobi yang tuh la yang paling kerap aku buat
tapi hobi yang nie la aku selalu buat ^^

tamat sudah cerita tentang hobi gua
fuhh, ada gak entry aku untuk hari nie, hik maceh sergeant (:
if nak join segmen ini, boleh click pada banner di atas!
dan nak tag jugak! illy hazirah , fifa izzati  and sesiapa yang lalu lalang di bloggie ini


adios! (:


5 comments:

sergeant keroro said...

thanks join!

wah wah, semua music dengar la??

hehe XD

sudeh said...

hoho! yea semuaa laaayaaan ;DD

ABU said...

oh sama la,.. aku pun suka dgr lagu jugak.:D

k e y r i said...

aku pon music addicted gak.. haha malam2 tido mesti bukak radio! :)

sudeh said...

abu : haha sep2! ;D
keyri : yeaahh ada gengg! intkan aku sorang jea yg tido malam bukak radio haha ;D