Wednesday, 24 August 2011

"kalau orang cakap orang,kalau kucing cakap kucing"

Assalamualaikum ! (:

apa macam ?
ada baikk ka ?
lamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gua tak update kan ?

biasaaa ahhh
musim musim tengkujuhh nie eh silap , musim exam
dek kerana musim exam tuh la terasa seperti MASA ITU EMAS
kalau tak sebelum nie MASA ITU PERAK
dah nak exam baru tersentap nak study semua HAHA
sebab tuh laa lama tak update
*update pun sape jea yang baca sobs sobs T_T

lunyaaai akuu
sebelum raya exam , lepas raya pun exam
haisshhh untungg lahh korang korang yang tak payah struggle macam aku neyh

kui2
dah shopping raya dah korangg ?
aku dahhh ! *ada nada ala ala macam iklan carefree scha alyahya tuh tak ?
muahahaha

bak kata cikgu aku
nanti raya pakai baju raya molek molek wangi wangi tapi duk umah jea baca buku
hampeeehhh =='
saaangat tak ada mood raya
taapiii ! nafsu nak raya hadooo

hati : sudehhh ! jom ar pergi jalan jalan raya
aku : tak boleh , SPM la weyh
hati : alaaa raya bukan selalu pun. jomm laa ?
aku : tak boleh, SPM !
hati : kau tak nak makan sesedap kee , usha usha mamat ensem ?
aku : err *tersentap. untuk seminggu boleh kot ? :D

SEE ? nafsu nak raya tak kan boleh lawan punyaa
hee moh layaaan iklan rayaaa


BHAHAHA !
gegelak gilaaa aku dekat part yang dia cakap
"hoi , kalau orang cakap orang , kalau kucing cakap kucing , aku tembak kangg"
jap gy boleh plak si kucing kucing jadian nie menjawab "kucingggg"
HAHAHAHA  atoyaaai kan dah kantoiii ! ;p

jam : "mauuuuu"
camera : "maaaaauuu"
gambar adibah nor : "ta maaaauu"
MUAHAHA ! kelakar siot ~

kalau ada yang niat nak mencurik time time musim raya nie , baik hentikan lah niat murni anda itu
tak ada manfaat woi mencurik neyh
kantoi kang kan nayaaa !

adios! (:

4 comments:

wafiy suzly said...

best sey video nih!

Qamaruls said...

ala spm lambat lagi. huhu raye jer. takyah study..

hahaha jahat betul

sudeh said...

wafiy : muahaha ! kaann ? sudeh gelak guling2 ahh tgk video neyh ;D

qamaruls : HAHA. banyaak ahh punyaa lambat. huk. orang pandai cam qamarul boleh ar tak payah study kaann ;P

ame elms ! said...

haha . agak kelakar ya Iklan Raya ini . HAHA . salute betul kepada yang memberi idea pembikinan iklan ini . :)