Thursday, 4 August 2011

lunyai !



Assalamualaikum ! (:

amacam puasa korang ?
ada baik ke ?
aku baik baik aje *padahal dah separuh lunyai dah
HAHA

sejak dua menjak nie selalu jea aku stay back kat sekolah
konon konon nak study laa
tetiba rasa ngantuk plak

aku : weyh , lagi 5 minit kau kejut aku tao. nak tido jap
kawan : haa yea okeh !

selepas 5 minit

kawan : weh , dah 5 minit , bangun ar , belajar woit !
aku : alaa jap arr zZZzzZ

selepas setengah jam

kawan : dehh bangunn ! memangg , kau datang library memang untuk tido grr
aku : HAHA zzzZZzzZ >.<

naik fade up kawan aku kejot aku
haha maaf kawan =='
aku kalau dah mengantuk sangat , memang kat mana mana aku boleh dengan lenaa nya bantai tido HEHE ;D

then petang tuh pergi bazar
perghhh hujan selebat lebatnyaa !
hujan rahmat ;)

and the result is
my school shoes are 100% wet !
adehhhhhhhhhhhh kena basuh ar jawabnyaa
aku dah 2 bulan tak basuh kasut
*tak senonoh punya perangai ! bapak pemalas >.<

bukan pemalas , tapi kasut season tuh dimata aku nampak macam lawa sikit
yang terkoyak koyak sikit sikit tuh la yang aku suka muehehe
bila mak aku suruh basuh kasut, aku cakap

aku : ala buu , biar laa nampak macam season sikit , baru lawa
ibu : hang blajaq dari sapa nie yang dok habaq kasut tak basuh tuh lawa ?
aku : err HEHE~

to all the SPM VICTIM'S , good luck ! ^^

TRIAL IS COMING IN LESS THAN A MONTH & I HAVENT START ANYTHING YET & I'M TOTALLY A DEAD MEAT :|

adios!(:

3 comments:

op anaz said...

gud luck 4 trial....spm skali..:-)

GaRy™ said...

gud luck!! cecukup la memain tuh... jeep focus.. hehe...

GaRy™ said...

*keep