Wednesday, 20 April 2011

netball MSSD part 1

Assalamualaikum!(:


hari nie merupakan the first day of netball MSSD tournament
tapi hari nie under15 punya category
aksi-aksi yang dipertontonkan ini berlaku di padang awam Taman Tasik


mari layan picture oke? (:







haa kat bawah nie ada video sikit
tapi sangat sangat low quality
hik2 camera chokia, baling kat hanjing pun tak mati =='

video nie direcord masa player under15 kami tercedera
sangat syok woot kene dokong!
siapa yang nak dokong kita yang dah tua-tua bangka nie?
harapan menjadi gunung everest la kalau berangan nak kene dokong cenggituh. huk!
tapi in this case, abang st. john tuh tak pikir panjang dah
teros angkat jea! muahaha i likee!

video


alhamdulillah, nasib baik player kami tak apa-apa huu~
terimas abg st. john (:
game diteruskan lagi & team under15 kiteorang dapat pegi quater
after game quater tuh, hujan selebat-lebatnya membasahi padang
esok memang lecak habis la padang tuh
mampuiiihh!



game under15 di tunda esok or jumaat cuz hujan lebat gila tadik, huk
esok game kiteorang pulaks
aku team under18
so, may the luck be with us! (:


adios!(:

2 comments:

nelly said...

kalau edit , tambah lawa pic2 ni !!

sudeh said...

nelly : huk! sudeh touch up sikit2 jea. sudeh mana ada photoshop bagai nak edit gambau sume huu~