Tuesday, 26 April 2011

aku rindu nak raba kau

Assalamualaikum!(:


aku happy gila hari nie because KEKASIH LAMA SUDAH KEMBALI
haha!
lepas nie, aku akan jaga kau, belai kau, 24/7 oke?!
aku dodoi kau tido tiap-tiap malam
usap-usap badan kau
huu aku rindu nak raba kau tahu?
jangan risau, aku takkan lepas kan kau walau ribut taufan datang melanda *cehh!
walau aku jumpa yang baru sekali pun, aku tak kan jual kau
aku setia dengan kau sampai bila-bila
ingat tuh!




sony ericsson G705




TADAAAAAAAAAA~!
nie la kekasih lama akuuu! hak3 
*jangan tekezot aku couple dengan phone
hee tak de lah, gila hape nak couple dgn phone?! =='


phone nie aku dah anggap macam BFF aku dah (boyfriend forever / bestfriend forever)
24/7 dok melekat jea dengan menatang nih
tapi sampai satu hari tuh, aku bagi phone nie pinjam kat orang
suddenly orang tuh TERPATAH kan screen phone nie
what the BULLSIT la kaann huuu


cedera parah phone aku dibuatnya
sebulan lebih jugak la aku tak pakai phone
seksa tahu?!


aku sayang phone nie
sampai patah dua terburai isi-isi phone nie pun aku takkan jual
sayang gila!
pasai pa aku dok sayang sangat phone nie?
pasai dulu mula-mula beli phone nie guna duit aku
beratus-ratus jugak la duit aku terbang beli phone nie
pas tuh boleh pulak bantai celaka mana entah curik phone aku *api kemarahan menyala kembali. HAHA!


aku bagi tahu ibu aku jea, TAKOT NAK BAGI TAHU BAPAK!
nak mati ke hape bagi tahu bapak aku?! huuu
disebabkan takot nak bagi tau, my mum beli phone baru kat aku
kami bersama bersekongkol menipu =='
dia beli kan aku phone yang sama version/model dengan phone aku yang hilang tuh
sampai sekarang bapak aku tak tahu phone yang lama tuh hilang
hik2 


jangan la jadik macam aku, jangan menipuu weytt!
korang kalau ada benda hilang ke, buat salah ke, baik mengaku awal-awal sebelum terlambat macam aku nie
dosa menimbun huu!
astagfirullahalazim :|


and pleeeaaaaassseee jangan ambil menatang nie dari aku
nak ambil gi ambil orang lain punya sanaaa ;p


wahai kekasih terchenta,
nanti aku bagi baju baru kat kau ekhh *bererti themes baru
belai badan kau hari-hari *bererti selalu tekan-tekan keypad/call/message
makeup-makeup kau jadik hot setap sikit *bererti update phone dengan lagu-lagu baru
bagi kau makan benda mahal-mahal/sedap-sedap *bererti topup lebih dari RM5 xD
hik2


harap-harap lah kau tak terlepas lagi dari genggaman ku. amin! 


adios!(:

6 comments:

Qamarul said...

maknanyer. hari2 laa saye ni meraba. hahaha

sudeh said...

qamarul : haha agaknya macam tuh la gamaknyee. hik2. tapi raba yang nie tak dapat dosa keh2 ;D

nelly said...

haha ..tajuk hot !
haha

k e y r i said...

haha ingatkan raba ape lah.. hoish, tajuk kasi censored2 sikit.. haha :D

hamzah ian said...

aminnn

sudeh said...

nelly : muahaha ;D
keyri : hoho ramai yang tertipu dek kerana tajuk sebegitu rupa heheeeee xD
hamzah ian : hikk yeaa hope tak hilang agy aminn :)