Friday, 18 March 2011

warrgg!




My father baru je belikan guitar, kerana DESAKAN of my lil brother (dia nie apa benda dia mintak sume dpt, aku? huh!) Memandangkan my dad dah belikan, aku pun tompang dua kaki lah main benda nie. Hee~

Tp! OMG! Susah nak mati nak belajar main benda nie. Aku petik pun macam lain macam je bunyiknya, haish. Can someone teach me??!! Teringin nak main lagu-lagu yang best-best sekarang nie. huwm. :(

Aku tengok orang lain petik cam senang je, asal part aku nak main jea cam taik's pulak bunyik dia. hwaaa!

huk. adios! :(

1 comment:

syahir said...

hahahahha
sian aku pun ta reti maen ko nak maen plk :D