Sunday, 19 June 2011

alahai fixie

Assalamualaikum!

sekarang nie bersepah sepah fixie kat jalan raya kan?
kenapa korang beli fixie instead of car ekh?
nak selamat kan environment ke?
nak save bajet naik bas nak gi KL ke?
nak cepat sampai ke destinasi ke?

kui2
tapi aku kalau nampak beskat (orang kedah panggil basikal beskat) nie kat tengah jalan sure macam , FUYOOOOOOOOOOOO~
haha!
first sebab kekadang ada yang fixie nie warna warni. perghh lawa gilaa!
second sebab hati aku cakap, untunglah kaya boleh beli fixie =='
mahal kemain fixie neyh!
aku dengar nak beli menatang nie ribu ribu jugak tuh huk~
dah alang-alang mahal baik lah beli motor terus ke , kereta ke lalala ;D

aku buat entry nie bukan sebab nak beli fixie ke hape , tapi nak bagi nasihat sikit dekat korang korang yang bawak fixie neyh
korang yang bawak fixie nie agak-agak tak yah nak bawak sampai tengah-tengah jalan sangat lah kot
rasa-rasa macam korang dah buat pahala banyak ke nak mati cepat? -_____-
ada satu fixie nie nyaris nak kena langgar bab bawak tengah jalan
tahu lah beskat korang tuh lawa, jangan lah sampai ke tengah jalan hahh korang nak bawak pun
agak-agak ler semasa menunggang tuh =='


30 second to mars - kings and queens

perghh banyak nyaa fixiee dalam video nie !
aku suka video nie sebab simple jea video dia tapi aku tertarik untuk tengokk ;D

NOTES : actually bukan basikal jea yang kena hati hati kat jalan raya. motor, kereta, lori kontena pun kena hati hati woit ;)

adios!(:

3 comments:

Qamaruls said...

sekarang ni org bawak fixie mmg patut langgar jelaa.

serupa cam mat rempit jer.

dari kite mengelak die sampai bahayakan nyawa, baik kite langgar die jer.

GaRy™ said...

hahahaha.... kawan gary pun kena camtuh gak!! pakat gelak je la~ hahaha..

sudeh said...

qamarul : hukkk. tao tak paa. dah boleh hati2 sikit dah rasanyaaa =='

gary : ngahaha ! yeaa keee. bab gelak menggelak memang bagi kat gary jea ar, raja gelakk lalala ;D