Sunday, 26 June 2011

jumpa member zaman tok kadok !

Assalamualaikum!(:

hari nie gua pergi jumpa  member member sekolah rendah gua
5 TAHUN wokk tak lepak dengan mereka mereka ini
hee. dulu sekolah rendah satu sekolah
bila naik sekolah menengah masing masing semua dah berpecah
sorang sekolah huluuu sanaa, sorang sekolaah hiliii sini haha



bila dah jumpa memacam lah cerita keluar
time sekolah rendah dulu semua 
perghhh waa cakap luuu
rinduuu zaman tok kadokk dulu duluu 
ada pulak member gua nie simpan gambau lama time sekolah rendah dulu
sepantass sipoot sedoot aku soh dia bluetooth kat aku huahua ~


kalau dapat carik aku yang manoo memang superrbb mamboo la korangg
HAHA
dalam gambau nie aku sumpah sakai yang amaaaatt !
hahahaha guling guling haa aku gelak bila member aku tunjuk gambar nie
nie gambar 2006 time netball punya game
hoho !
 

haa nie besties semeja aku 
dari darjah 5 sampai darjah 6 dok sebelah aku
hampir semua suka duka dikongsi bersama la time dulu dulu
heheeee
dulu dia nie ketot jea huhuuu
sekarangg hamekk kau tinggi kemainn ! o.O
*pssstt ! pasal baju tuh. aku tak tahu pulekk dia nak pakai baju sama macam baju aku. HAHA. dah kata besties memang sehati sejiwa laa kann ;D
 

rinduuu jugakk la member member lama
dari ramai-ramai tinggal 6 kerat nie jea member aku sekolah rendah huk 
lepas meet kat McD taman dagang tuh , aku gi axis atrium kat taman cempaka sana tuhh
nama jea dudok ampang , tapi axis kemain dekat kat situh pun tak penah menapak !
HAHA >.< 
*axis tuh ialah mall yang baru dibukak dekat area area taman dagangg


kat dalam tuh ada carefour, stall kecik-kecik huuu
dah tak tahu nak merayau mana pergi la tempat game kat situh
sekali ada game nie cam tombokk tombokk laa
dia bagi korang point yang korang kena achieve then korang tombookk ar menatang tempat tombookkk tuh untuk dapat point yang korang should achieve kalau nak menang

heee
game ini bagus untuk sesiapa yang kebengangan
*baca elok elok, bukan kebangangan yea :x
daripada korang dok belasah belasah orang lain , baik belasah menatang nie kannn 
HEHEEE~ 

tengah dok jalan jalan kat situh sekali nampak poster ERUL punya kedai
ehhh ? erul punya kedai tuhh kat sini rupaanyaa
then saje jea ar gy terjah kedai dia
dia memang hadoooo kat kedaii tuh
HAK3


saje jea gedik gedik gy snap gambau dengan dia 

konon nak jugakk bergambau dengan reeetisss muahaha !
padahal aku bukan fan erul pun T_T
*ades menangis erul kalau dia tahu hoho

balik dari axis tuh member aku hantar
merempit kejap naik moto
naik moto dengan perempuan okehhh >.<
perghhh member aku memasing semua dah hadoo lesen kete / motor
aku bila laa lagi =='

*ibu akak nak hamekk lesen kontena boleh tak ?
adios!(:

11 comments:

ishiko said...

kat mana kedai erul tu? hehee

GaRy™ said...

alamak... bestnyer~.. gary dah lama x nampak batang hidung kawan2 zaman pak pandir~.. huhu~

sudeh said...

ishiko : kat ampangg, axis atrium taman cempakaa. pergi terjahh copaatt ;D

gary : hoho pak pandir hambooihhh ! hee

Scya Lollita said...

klo dpt lepak ngan mber lame mmg best gilaa

ABU said...

kiranya mcm kes begabung semula la ni kan..hebak! :D

adan said...

reunion ngan member lama memang best... lagi best kalau dah ada pasangan hidup masing2..

sudeh said...

scya : hee tao tak paaa ! :)

sudeh said...

abu : yeaaaahhh ! 5 thaunn tarak jumpaa woo huu

sudeh said...

adan : erkk pasangannn. hamboihhh ! ngahaha. tuh kena tunggu 10 tahun akan datang tuhh

vampire's lovex said...

raya nanti aku plak nak buat reunion,ko tgk la aku up bayank2 pasal tu...jeles tahu...hihihi

sudeh said...

vampire's lovex : muahahaha ! ITU LAGI LIKEEEE ! bestt woo timee rayaaa. ghehe xD