Tuesday, 7 June 2011

tak ada motivasi



Assalamualaikum! (:

hee hye koraangg lalala
apa bikin? korang oke tak?
hukkk
sejak dua menjak nie, aku selalu dok pi blog walking, ada la jugak menambah follower aku dua tiga kerat
thanks korang cuz sudi follow tanpa dipaksa
sudeh tak paksa korang follow sini, if ikhlas, macehh sangatt! ^^

WELL, aku ada seminggu jea lagi nak tunggu bukak sekolah
huk, habuk pun aku tak study apa-apa untuk SPM
waishh =='

seminggu nie banyak dok meronggeng jea dari pi belajar haha
bila my mom tanya bila nak belajar?
aku jawab "huk, belom bermotivasi lagi la bu"
entah zaman bilanya nak datang motivasi aku
kawan aku yang sorang nie lagi best

kawan : folio add maths dah siap belom?
aku : belom ar. malaaaaaaas -____-
kawan : haha bila masanya kau rajin?
aku : huk, entah la. aku nie tak ada motivasi diri. tak tahu cam mano nak bagi diri aku nie bermotivasi. tuh yang selalu malas and tak ada mooooddd
kawan : laa. senang jea. cuba kau tanya diri kau. kau nak jadik pandai ke kau nak jadik bangang. sure bermotivasi punya lah
aku : HAHA! yo laahh. bermotivasi hamboooihh

petang 7 jun aku gerak pulang to my hometown
kalau dah nama pulang kampung memang lagi laa hareem nak belajar ;D

KEDAH! HERE I COMEE!

adios!(:

8 comments:

nur zuhairah kasiman said...

bagus!tue la
salah satu resepi berjaya :P

ABU said...

mari buat kem motivasi :D

aku_azreen said...

jom wat kem motiBASI!!!! hahaha

ABU said...

seminggu lagi? sempat lgi berjimba jimba..hahaha

sudeh said...

zuhairah : haha haa yea lahh. memanggg. resepi rahsiaa namanya tuhh xD

sudeh said...

ABU : haambboihhh! banyak laa hang punya berjimbaa jimbaa >.<

sudeh said...

AZREEN : haha~! pun boleeeeehhh! xD

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said...

SPM ke thn nih...? huhu...kalau SPM xyah blogwalking ek...hehe...fokus kt exam tu...biar gempak wokey!

tq komen congrat tue...;-)

Layari juga update terbaru
Gembira Terpilih Menang Hadiah Misteri Dari Metrowealth Pictures ;-)
Jemputan MALAM PRATONTON FILEM 3, 2, 1 CINTA