Friday, 24 June 2011

sanggup ke ? gulpp !

Assalamualaikum ! (:


kasut ! well, semua orang pakai kasut right ?
ada ke yang kaki ayam zaman sekarang nie ?
paling paling slipper yang korang pakai tuh pun belas belas ringgit kaaannn
untung lah kaya lalala

aku nak share nie bukan pasal kasut zaman sekarang
tapi pasal satu kasut nie pada zaman dahulu kala di negara China sanaaaa


haa cam nie hahh kasut diaaa !
heee~ kecik tak ? yea memang kecik
dan mengikut fakta yang aku baca, orang cina zaman dulu nie , budak perempuan time umur 2 3 tahun kaki dorang dah kena ikat dengan kain so that kaki dorang jadik kecik
kalau zaman dulu , siapa siapa yang kaki kecik nie dikira cantik laa
and ! siapa yang kaki besar , payah nak carik husband
OMG~OSHH ! :O


tapi zaman sekarang nie, aku rasa tak ada dah kot nak pakai kasut kasut cenggini ?
kaki besar ke kaki kecik ke , tuh dah kira belakang cerita
yang aku dok observe sekarang nie ramai yang pakai supra , superman , hills segala jadah semua tuhh
hills sikit punyaaa tinggi
7 inci hahh hamekk kauu
aku pakai 7 inci ? memang tak ler =='


Gambar 1


huisshh ! jangan cakap nan aku dekat dunia realiti sana ada yang buang tebiat pakai kasut cenggini ?
kalau pakai kasut cenggini memang nak menyeksa kaki namanya !



Gambar 2




Lady Gaga pakai kasut nie !
tak berapa nak heran sangat dia pakai kasut nie sebab dia memang pelik >.<
tapi kalau orang kebanyakkan macam aku nie pakai memang agak pelik nampaknyaa
lady gaga nie pernah mencetuskan kontroversi sebab kasut yang dipakainya itu err 18SX !
*erkkk nak tahu cam mana bentuknya pegi google yeaa




Gambar 3




TRANSFORMERS!
haha ! kasut nie boleh menyelamatkan dunia !
kalau takot sangat kena ragut ke hape, korang campak jea kasot nie kat penjenayah tuh
kasut nie terus akan bertransform lantas dapat menyelamat kan andaaa !
muahaha !
*eh transformers 3 nak keluar wayang ! 


Gambar 4





kotak tisu pun jaaadiii lahh kan daripada tak ada 
HAHA !



dann iniiii ~ kasut pilihan aku
SNEAKERS ! yeaahhh aku suka aku sukaaaaaa ♥ 
aku main bantai jea pergi kenduri kahwen pakai baju kurung pakai sneakers 
HOHO !
siapa tak tahu nak beli hadiah birthday apa untuk aku tahun depan kan 
hahh beli sneakers banyak banyak bagi aku 



adios!(:






7 comments:

papermint90 said...

point dia nk minx present jer.....

sudeh said...

ehhh, mane hadoo laa weyyy =='

GaRy™ said...

okeh....kasut transformer tu sangat kool yer!!... hahaha.. nak satu gak la... kat m'sia ada jual ke ni?..

sudeh said...

gary : haha cool kannn ? hee. tapi malang sekali rasa macam tak hado dijual dimana2 punn. huk2. gary la invented kasot tuh GHEE

sudeh said...

gary : haha cool kannn ? hee. tapi malang sekali rasa macam tak hado dijual dimana2 punn. huk2. gary la invented kasot tuh GHEE

ABU said...

aku suka sneakers..esok nak bli kasut baru ar..hehehe

sudeh said...

abu : haha dan dan jea. hadoo duit semuaa bolehhh bahhh ;D