Wednesday, 13 July 2011

aku dapat PLKN ?

Assalamualaikum ! (:

soalan paling hot untuk pelajar tingkatan 5 batch 2011 buat waktu ini ialah

" KAU DAPAT PLKN TAK ? "

betul tak kawan kawan ?
HAHA ! korang dah check dah ?

aku ada bukak page khidmat negara tuh
tapi haareeeemmm , berpuluh kali aku refresh tak boleh boleh nak bukak =='
tak tahu ar sebab internet aku yang lack ke atau sebab modem aku nie baru keluar hospital lepas kena sambar nan kilat hari tuh :|

disebabkan aku dah putus asa nak REFRESH page PLKN nie , aku suruh member aku yang check kan
mari saksikan perbualan kami






perbualan kami tidak terhenti disituh
sebenarnya







haihh sabau jea la kalau dapat kawan cenggini kan =='
haha. pape pun , thanks to "mat"
dia yang tolong check kan aku punya result (:

huuuu~
ini bermakna aktiviti yang gua rancang lepas habis SPM tak tergandala
huahua !

kepada yang dapat tuh , TAHNIAH weyhhh ! ^^
sebenarnya niat hati aku nak pergi, tapi tak nak :/
*erk cam mano tuh ? HAHA

adios! (:


6 comments:

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock said...

tahniah :)

sudeh said...

hatikubaik : haha yeaa tahniah bab tak dapat =='

izatty fatihah said...

tahniah , waa ~ jeles la , sebab kte dapat ! hehe

new entry : Kena paksa masuk PLKN

sudeh said...

huhu kita plak jeles awak dapat
huahua ! ;D

Syaheerah Sal said...

malulewww ada nama aku :'> hahahahaah

sudeh said...

ss : atototo ! hik xD