Saturday, 9 July 2011

contest gambar kesayangan !



jengg jengg jenggg
ditengah hari yang BERSIHH lagi indahh nie kan, aku tengah dok blogwalking sekali terjumpa lah blog jue nie
dia ada wat contest
saje jee mau joinn mane tahu rezeki dapat topup gua RM15
huahua ! *aku dah la tengah keringg nie huuu

so maari layaaan gambar gambaar kesayangan guaa (:






haaa pic yangg niee mereka mereka tuh semua overnight rumah aku. memalam nak tido layan cite kongsi. last last semua tetido. tengok cite pun tak habiis hehh mereka nie apaa punn tak bolehh. huahua ! bilaa dah bangun pagi semua menggila. ingat mereka mereka tuh semua dalam gambar nie dah mandi ke? HAHA


tema untuk gambar ini : LU LANGSI LU MATI ~ hak3 mukaa semua macam hareemm's jeaa >.< nie lepas larian 1 sukan 1 murid 1 malaysia tuhh. nak gado ? mehh laa heheee xD



nie gambar dengan besties aku time sekolah rendah. 5 tahun tak jumpa then baru jumpa. dulu pendek jea kawan aku sorang nie. sekarang tinggi haaa hamekk kauu


niee gambar time birthday kami kami dua tahun lepas. huhu. kemain cam budak budak dok main tepek2 kek kat muka. mentang mentang lah kek sponser kann, HAHA xD baju gua time tuh dah la baju baru. habis kene tepek kek T_T




and last but not least , nie gambar yang paaaaaaaalingggggg guaa sayaangg ! ♥
nie last time kot aku rasa kiteorang memember kumpul reramai
sekarang payah dah nak kumpul cenggini
ada yangg dok hulluuuu sanaa, ada yang dok hiliii sini huukk sobs sobs

untuk penyertaan dan syarat syarat penyertaan , boleh laah menekan di link bawah niee


*syarat dia senangg sajoo. mehh ler joinn reramaaii xD

aku telah mengetaggg fatin atikah dan ksyisya di entry nie (: 

adios!(:




12 comments:

jue eddy said...

hey hey thanks tau join contest jue !
menarik :) gud luck!

iKhRam said...

seronoknyer tgok gambar dgn kawan2..
kawan seahagian dalam hidup kita..

alif haris said...

ramainye kwn die ..^^

btw gdluck for the contest ~

sudeh said...

jue kiut : heheee welkeem welkeemm xD
ikhram : yeww betoll betool betool (:
alif haris : huahua ! alaa kawan diaa pun ramaai hikk ;P

Heidi Shafiq said...

wahh.. kem salam aku kat kawan2 ko.. :P

alif haris said...

hehe .. ne ade ramai .bese je ^^

sudeh said...

heidi : hamboihhh gataii nampaakk ngahaha xD
alif haris : hak3 ramaai lerr tuhh >.<

sudeh said...

heidi : hamboihhh gataii nampaakk ngahaha xD
alif haris : hak3 ramaai lerr tuhh >.<

syahira ariff said...

geng2 kaca mata yg comel
=D
gud luck dear

cik kacak said...

good luck yunk ;)

http://celotehsikacak.blogspot.com/2011/07/buntu-nye-kepala-yang-amat.html

vampire's lovex said...

ohh x mandi lagi ehh gambar pakai spek bagai tu hahaha..biasa la hepi berjoyah dengan member2..mndi belakang kira hihi...

gud luck ^^

adan said...

pompuan mmg macam tu er.. tak mandi tapi skan posing.. ahaaha


btw gud luck contest..